FrøkenG sa for siden:
Etter 5 dager på ketolyse med varierende dagsform (svimmel, kvalm, dårlig matlyst) har jeg hatt et stort lyspunkt i dag :D.
Jeg har en favorittpizza som jeg bare måtte prøve med ketolysebunn idag. Jeg var veldig skeptisk, men jaggu smakte det ikke så verst. Jeg spiste som bare det og er ikke kvalm lenger.
Siden jeg har fått så mange gode tips og råd her inne vil jeg gjerne dele den med dere.
Jeg brukte den pizzabunnoppskriten som står på ketolyse bakemiks. Den var ikke som vanlig bunn, men det gikk an. Tror jeg skal prøve en av de andre pizzabunnvariantene her inne neste gang. Det som er så bra med denne pizzaen er det gode fyllet så bunnen er ikke det viktigste.
Fyllet høres kanskje ut som en rar blanding, men prøv fyllet på din favorittlavkarbobunn. Det er en mektig pizza som absolutt ikke er kjedelig. Forventer ikke at den faller i smak hos alle, men det er i allefall min favorittpizza og alle jeg har laget den til elsker den.
Fyll til en stor pizza (sånn ca langpannestørrelse):
- stek ca 300-400g champignon i skiver/biter i smør i stekepanna
- ha i ca 300g Gilde smårettsbacon mot slutten av steketiden
- ta en boks creme fraiche og ha i ca to teskjeer sitronpepper. Rør godt!
Når bunnen er stekt nok til at en kan ha på fyll, smører du creme fraichen (med sitronpepper i) utover bunnen som pizzasaus. Jeg bruker hele boksen når jeg har dekt hele langpanna med pizzabunn, men det er sikkert litt individuelt angående størrelse på pizzabunnen. Fordel så soppen/baconet jevnt utover hele pizzaen (pass på at overflødig fett i panna ikke blir med på pizzaen). Ha over ost som på vanlig pizza og stek til osten begynner å bli gylden.
For de som er glade i løk er det godt å steke litt løk sammen med soppen.
Håper flere kommer til å nyte av favorittpizzaen min! Det er forresten ingen pizza for de som er veldig kresne! Vel bekomme!