< Tilbake til oversikten

Basis proteinbrød (veldig godt)

#1

Iset sa for siden:

Fra Atkinsboken:

BASIS PROTEINBRØD: (18 gram karbo totalt)

3 egg, skilte
2 ss rømme
2 ss smeltet smør
1 dl soyamel
1 ss bakepulver

Forvarm stekeovnen til 175 grader.
Bland godt sammen eggeplommene med alle de andre ingrediensene, utenom eggehvittene. Pisk hvittene stive og ha dem i blandingen. Llegg i smørsmurt brødform (LITEN) og stek i ca 40 minutter. Lagres i kjøleskap.

Min erfaring: dette brødet var veldig godt, smakte litt "eggete" men kjempegodt. men jeg skulle ha brukt mindre brødform, brukte en vanlig og brødet ble altfor lavt. neste gang skal jeg bruke mindre form, da blir skivene større.


#2

Skorpia sa for siden:

Synes du virkelig det er godt,jeg synes det smaker direkte pyton jeg,men kanskje det er brukbart til arme riddere:)


#3

Iset sa for siden:

hehe ja så forskjellige er vi :p jeg ble positivt overrasket.

men du, jeg kom ikke på at det var forskjellige oppskriftsider, så jeg la alle inn her, selv om noen kanskje hører mest under vedlikeholdsfasen osv. men du flytter bare de som du mener bør flyttes? :)


#4

trultelei sa for siden:

soyamel og soyapulver ,, er det samme sak .. jeg har kjøpt soyamel og der sto det at det var 20 karbo pr 100 gram ,skulle lage pannekaker men ble i tvil


#5

Summer sa for siden:

Det er ikke samme sak... Men har hørt at noen bruker soyaproteinpulver i stedet, mendet må da bli dyrt? Soyamel er det vi bruker hvertfall, men bruker masse egg da... ;)


#6

Skorpia sa for siden:

Det stemmer at det er 20 gram karbo i soyamelet ,men du bruker bare 1 dl til pannekakene og det er vel ca 45gram.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.