Veldig vanskelig å beregne når en ikke vet hvilke proteinpulver du har, hvor mye og hvilke sjokolade du bruker. Men her er sånn gjennomsnittelig utfra hva jeg bruker.
100 g margarin - de fleste har 0 karbo (bruk heller smør, synes jeg)
1.1 dl vann - 0 karbo
2-4 ss bakekakao (smak til ettersom hvor mørk du vil ha den) ca 20gr kakao? 2,20 karb (11 karb pr 100 gr)
2 dl sukrin - 0 karb
1 dl mager kesam (eller rømme) Kesam har 4,8 karb pr 100 g -rømme 1,6(seterrømme)
2 egg - ca 1 karb
1/2 ts natron ca 1?
1/4 ts salt - omtrent 0
3 dl soya proteinpulver velding forskjellig karb (min har ca 0,3) ca 1 karb
200 g philadelphia ost - 6,4
Fyll:
1/2 plate 72%sukkerfri sjokolade fra cloetta 10 pr 100 gr dersom 1/2 er 50gr blir det 5
40 g smør o,40 karb
litt natreen.. smak til selv... omtrent 0?
(litt kaffe hvis man vil)
Dersom man regner med kesam blir det ca 22
Dette er veldig avhengig av karbo innholdet i protein pulveret og hvor mye sjokolade du har brukt. Vet heller ikke hvor mye kakao du har brukt (den bør veies) Bruker du kesam blir det mindre.
Og ketolyse proteinpulver med 2,8 g karbs per 100.:)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.