< Tilbake til oversikten

Omregning av produkter

#1

mpbb sa for siden:

Hei. kan godt vere det finnes et eller annet sted på disse sider, men har ikkje funnet det. er der nokon som veit hvor mye sukrin,man må ha istedet for 100gr. sukker. og hvor mye nestargel,man må bruke istedet for hvetemel også 100gr. dette ville vere kjekt og vite, så man kan forsøke og komponerer nokon oppskrifter selv. håper nokon har svar og gje.


#2

nattfrue sa for siden:

Sukrin har ca 75% av søtheten til vanlig sukker. Det betyr at du må bruke ca 133 gram sukrin for å oppnå samme søthet som sukker. Det er teorien. Men oppfatningen av søtsmak er individuell, og dessuten smaker jo ikke Sukrin akkurat som sukker, så det beste vil nok være å prøve seg frem for å være helt sikker.

Ang. johannesbrødkjernemel/Nestargel så tror jeg ikke det går an å regne om det direkte på samme vis. JBKM er et fortykningsmiddel, det vil si at det stort sett bare endrer teksturen til de andre ingrediensene og gjør blandingen tykkere. Mel lager tekstur i seg selv. Du må antakelig bare teste (med mindre noen andre har en genial løsning her :-)) - det kommer jo helt an på hva du prøver å lage også.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.