< Tilbake til oversikten

Amming

#1

syl sa for siden:

hei.utrolig lenge siden jeg har vært innom her ,men nå er jeg her igjen,
å trenger råd.
min venninne har gått på lavkarbo før graviditet,nå har hin en sønn på 4mnd,med magetrøbbel.
å det pleier for det meste å være noe mamma spiser,hvetemel osv.
hun har nå kuttet ut mel og andre karbohydrater, i et døgn å da kommer hun rett i ketose,hun spiser masse grønnsaker..men er dette her farlig eller dårlig når en ammer,,noen som vet?ikke merket noe bedring på barnet i disse 24 timer.må hun ut av ketose så lenge hun ammer,tilføre knekkebrød el?
blir kjempe glad for svar.
fra syl


#2

Kitt sa for siden:

Man skal ikke være i ketose dersom man fullammer!
Dette fordi man faktisk ikke helt vet og fordi det vil utskilles avfallsstoffer ved fettforbrenning.
Hun kan jo spise ris feks som selv små barnemager tåler godt.
Grønnsaker som kål, løk, blomkål, kinakål, rosenkål feks kan gi magetrøbbel hos babyen!
Det samme gjelder kullsyre fra brus og mineralvann, epler, appelsiner, nøtter, nesten alle typer meieriprodukter.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.