< Tilbake til oversikten

Kål i karri

#1

Skippy sa for siden:

Dette er et litt uvanlig tilbehør, men kjempegodt. Jeg lager det når jeg savner noe med futt i, passer storveies til svinekjøtt og kylling.
Man tager pr pers:

3-4 ss olje i stekepanna på middels varme og blanker ca 1/4 hakket løk , nå løken er nesten blank tilsettes ca 2 ss karri (jeg bruker den sterkeste jeg får tak i). I dette surres en 1/4 grønn paprika til den er nesten myk. Ha i finsittet kål, tror jeg bruker ca 100g, og vend den litt i olja mens den surrer litt. Kålen skal bare stekes litt, den skal være fast og spenstig ved servering.

Dette tilbehøret har kanskje litt mer karbo enn en vanligvis bruker, men er en god avveksling.


#2

Bjørg sa for siden:

Skrevet ned!
Takk!:D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.