< Tilbake til oversikten

Bakepulver, natron og vaniljesukker, vaniljeessens (dråper)

#1

elian sa for siden:

Hva er karboinnholdet på dette? :rolleyes:


#2

elian sa for siden:

Ingen som vet?


#3

Gerd sa for siden:

Er ikke sikker hvor mye karber.
Men det er jo ikke store mengdene som brukes da :)


#4

Kitt sa for siden:

Litt googling på Matvareguiden ga følgende:
Vaniljesukker 91g karber pr 100g
Bakepulver 34g

Natron og vaniljeessens ga ikke noe utslag verken på karber eller annet!

Litt klokere nå?:p


#5

isabella sa for siden:

Bakepulver: Fett/0 Karbo/37,8 Protein/5,2
Vaniljesukker: Fett/0 Karbo/91,1 Protein/0

Natron og vaniljeessens vet jeg ikke.


#6

elian sa for siden:

Tusen takk isabella og kitt :D


#7

Runegutt sa for siden:

Natron er rein base. Vaniljeessensen er en ester med karbo 0

Dropp vaniljesukkeret, og lag det selv. La ei vaniljestang kose seg i et glass sukrin.
Smaker superbra.


#8

elian sa for siden:

Takk for tipset :)


#9

Tone sa for siden:

Fikk vaniljefrø i ei lita krukke fra ei som hadde vært på shopping i Sverige. Virka som det var frø fra vaniljestang, og bruker det istedetfor vaniljesukker. Lettvindt istedetfor å måtte skrape ei sånn stang hver gang æ trengte litt...


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.