
elian sa for siden:
Hva er karboinnholdet på dette? :rolleyes:
elian sa for siden:
Hva er karboinnholdet på dette? :rolleyes:
elian sa for siden:
Ingen som vet?
Gerd sa for siden:
Er ikke sikker hvor mye karber.
Men det er jo ikke store mengdene som brukes da :)
Kitt sa for siden:
Litt googling på Matvareguiden ga følgende:
Vaniljesukker 91g karber pr 100g
Bakepulver 34g
Natron og vaniljeessens ga ikke noe utslag verken på karber eller annet!
Litt klokere nå?:p
isabella sa for siden:
Bakepulver: Fett/0 Karbo/37,8 Protein/5,2
Vaniljesukker: Fett/0 Karbo/91,1 Protein/0
Natron og vaniljeessens vet jeg ikke.
elian sa for siden:
Tusen takk isabella og kitt :D
Runegutt sa for siden:
Natron er rein base. Vaniljeessensen er en ester med karbo 0
Dropp vaniljesukkeret, og lag det selv. La ei vaniljestang kose seg i et glass sukrin.
Smaker superbra.
elian sa for siden:
Takk for tipset :)
Tone sa for siden:
Fikk vaniljefrø i ei lita krukke fra ei som hadde vært på shopping i Sverige. Virka som det var frø fra vaniljestang, og bruker det istedetfor vaniljesukker. Lettvindt istedetfor å måtte skrape ei sånn stang hver gang æ trengte litt...
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.