Har jeg gjordt dette riktig tro? Alle skryter så fælt av dem, men jeg synes da vitterlig at det bare smaker LUFT? De ble så luftige at det er jo som å spise IKKE`NO :) Men, klager ikke altså, lurte bare på om de skal være sånn. Det er vel meningen at det er pålegget som skal gi smak:)
Ja, det er det som er så genialt med de :ja: (Det høres vel veldig rart ut, men har man først blitt lei av egg, er det vanskelig å få lysta på det tilbake...)
De smaker ingenting, altså IKKE egg, også er de enkle og lage uten masse avanserte og dyre produkter. Rett og slett noe og putte pålegg på :)
Ok, ja det er jo ikke så dumt å slippe å lage egg og bacon hver morgen! Og jeg gleder meg til å prøve en søøøt variant av dem :) Men det kan jeg ikke enda, fortsatt i induksjons-fasen, Håper forresten at jeg har lov å spise disse "nøytrale" i Atkins induksjons-fase...? Men det burde være lov, er jo bare ost og egg :)
Det er lov ja, så lenge du teller med osten i det totale du har lov til hver dag (er det 100 gr ost?)Man bruker vel 100 gr i hele røra, så da blir det.. runt 20gr hver oops.
Jeg har bare problem med at de bli så seige, henger seg jo fast i alt jo, matboksen, talerken, ja det meste. Men de er bedre en lappen syns jeg. Uansett, hjelper av og til med en omgang i toasteren, da blir de sprøe og gode :D
Men nå har jeg bestilt lavkarbobrød, gleder meg til å teste, ønsker noe mer grvot å ha pålegget på.
Nei, det smaker....... nesten ingen ting!:eek:
Jeg oppbevarer dem i frysseren. Etter en omgang i brødristeren smaker de fortreffelig under det meste av pålegg!:sikle:
Nå skal jeg ikke svare på vegne av andre, men jeg har bestilt, fått og bakt lavkarbobrød fra [url]www.spisdegslank.no[/url]. Det smaker veldig godt med pålegg på, og jeg er kvitt et problem når jeg er på møter og får servert snitter. To skiver brød i veska, pålegg fra snitten over på lavkarbobrødet, og vips, lunsjen er reddet for meg også.
Bestilte hos lavkarbopikene. Tror adressen er lavkarbopikene.no
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.