#1
Jabba sa for siden:
Kan jeg bruke JBKM til speiing av karbonadedeigen til kjøttkaker? Evt. hvor mye til 400 gram karbondadeig?
Jabba sa for siden:
Kan jeg bruke JBKM til speiing av karbonadedeigen til kjøttkaker? Evt. hvor mye til 400 gram karbondadeig?
Kitt sa for siden:
Karbonadedeig? Fy! Alt for lite fett!:D
Tror det holder med egg, jeg.
Nok en gang. Sjekk inne hos Gerd!:p
Jabba sa for siden:
Jepp - ville helst ha kjøttdeig men det var tomt på Rema....sukk
Runegutt sa for siden:
Spe med egg og eventuelt litt smør.
Og husk, gode kjøttkaker stekes i smult
paula2angeles sa for siden:
Smult?? Hva er det?
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.