< Tilbake til oversikten

Fiskegryte med paprika

#1

Gerd sa for siden:

Fiskegryte med paprika

(4 porsjoner):
800 g fiskefilet (torsk eller laks)
2 løk
1liten rød paprika
1 stor grønn paprika
4 dl fiskebuljong
1 ts salt
¼ ts hvit pepper

Slik gjør du
Bruk fersk eller dypfryst filet.

Skjær fisken i porsjonsstykker.
Skjær løken i tynne ringer, paprika i strimler.

Fres løk og paprika mykt i smør (1-2 ss).

Tilsett buljongen, smak til med salt og pepper og legg fiskestykkene i kokekaret. Kok retten på svak varme til fisken er gjennomkokt, ca. 5 - 8 minutter. Server med kokt smørdampa blomkål eller jukseris

[img]http://forum.lavkarbo.no/picture.php?pictureid=929&amp;albumid=130&amp;dl=1227022637&amp;thumb=1[/img] Her er det med laks til venstre og torsk til høyre


#2

Myrull sa for siden:

høres kjempe godt ut, å jeg kjøte torsk i går så denne må prøves. :)


#3

Anitra sa for siden:

Flaten, at jeg ikke så denne før jeg lagde mat idag!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.