Gerd sa for siden:
Fiskegryte med paprika
(4 porsjoner):
800 g fiskefilet (torsk eller laks)
2 løk
1liten rød paprika
1 stor grønn paprika
4 dl fiskebuljong
1 ts salt
¼ ts hvit pepper
Slik gjør du
Bruk fersk eller dypfryst filet.
Skjær fisken i porsjonsstykker.
Skjær løken i tynne ringer, paprika i strimler.
Fres løk og paprika mykt i smør (1-2 ss).
Tilsett buljongen, smak til med salt og pepper og legg fiskestykkene i kokekaret. Kok retten på svak varme til fisken er gjennomkokt, ca. 5 - 8 minutter. Server med kokt smørdampa blomkål eller jukseris
[img]http://forum.lavkarbo.no/picture.php?pictureid=929&albumid=130&dl=1227022637&thumb=1[/img] Her er det med laks til venstre og torsk til høyre