< Tilbake til oversikten

Crispy kylling

#1

Gerd sa for siden:


Crispy kylling

Ingredienser
1 pose Mills Majones
1 ss sennep (jeg brukte dijon)
1 dl revet parmesan
4 stk kyllingfileter
salt
pepper


Sett ovnen på 200 grader.
Bland Mills Majones med sennep og ost.
Tørk kyllingfiletene godt, og dryss over salt og pepper.
Legg kyllingfiletene i en ildfast form, og dekk dem med majonesblandingen.
Sett formen i ovnen og stek i 20-30 minutter.
Server kyllingfiletene med blomkålmos eller blomkålgrateng, salat og smørdampa brokkoli

Kommentar:
Skikkelig god og frisk smak på kyllingen :sikle:
[img]http://forum.lavkarbo.no/picture.php?pictureid=922&amp;albumid=130&amp;dl=1226672111&amp;thumb=1[/img]


#2

Jabba sa for siden:

Nam!!!


#3

Impulsiw sa for siden:

mmmm...du lager så mye godt! :sikle:


#4

Gerd sa for siden:

Dette var årntli' godt :ja:
Mye smak! :D


#5

Mamzen5 sa for siden:

Nå vet jeg hva jeg skal lage når jeg skal ha skravleforening!


#6

Enid sa for siden:

Må bare få skryte av denne, Gerd - den er vanvittig god! :klem:


#7

Gerd sa for siden:

Ja ikke sant :D Blir en helt annen smak på kyllingen :ja:


#8

Adriane sa for siden:

Takk for en flott oppskrift:)


#9

Anitra sa for siden:

Takk for tips og oppskrift!


#10

Photobscura sa for siden:

Hm! Lurer på om denne er god uten osten?


#11

Gerd sa for siden:

osten er liksom "prikken over i-en" syns jeg :ja:

Kan du ikke bruke litt parmesan? Eller spiser du ikke ost i heletatt?
:)


#12

Photobscura sa for siden:

Not at all! Eneste meieriproduktet jeg spiser for tiden er meierismør. Er så himla konsekvent jeg veitu :rodme: (For jeg kjenner meg selv godt nok at jeg vet at "litt" alltid blir til "mye"... :o Så, like greit å holde seg unna når jeg tåler det så dårlig).
Jeg skal dog eksperimente med bøffel- og geitemelk etter jul. Kanskje :D


#13

Gerd sa for siden:

Ja, best å holde seg unna da :ja:
Vet ikke om osten har noe med å holde majonesrøra sammen, så det ikke skiller seg jeg...


#14

Photobscura sa for siden:

Hmmm... Kanskje man kan putte i noe annet spennende? Som sesamfrø, f.eks? Har lyst til å eksperiemtere litt på kjøkkenet igjen snart :)
Men crispy ... Høres unektelig herlig ut da!


#15

Gerd sa for siden:

Nåja, er ikke så crispy som navnet tilsier... Ikke sprøtt, men som et slags lag utapå, viss du skjønner... :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.