Nå har jeg akkurat spist rømmegrøt, der man skal blande vann og JBKM i et rysteglass. Hvorfor skal man blande det egentlig? Ikke bare ha det oppi grøten? :cool:
Og når jeg laget grøt idag (ble ikke sånn sist gang) så ble det gigamasse klumper oppi! Skal jeg da bare bruke stavmikser oppi grøten når den er ferdig eller? :confused:
Jeg gjorde det ikke sånn, nettopp fordi det ble klumper.
Jeg brukte en sånn teklype, og hadde en og en teskje i og ristet over mens jeg rørte hele tiden. Ingen klumper :)
Om det derimot skulle bli klumper så er stavmikser et must!
Alle gangene jeg har laget grøt med JBKM som tykningsmiddel har jeg ristet det ut i iskaldt vann, og hatt det rett i grøten og rørt ut. Ikke fått antydning til klumper. Brukte lunket vann en gang og da klumpet det seg allerede på risteglasset, så da måtte jeg begynne på nytt.
Nå har jeg endelig fått tak i dette jeg også, så nå skal det bli fart på sakene her :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.