< Tilbake til oversikten

JBKM - hvorfor blande med vann?

#1

Ella-A sa for siden:

Nå har jeg akkurat spist rømmegrøt, der man skal blande vann og JBKM i et rysteglass. Hvorfor skal man blande det egentlig? Ikke bare ha det oppi grøten? :cool:

Og når jeg laget grøt idag (ble ikke sånn sist gang) så ble det gigamasse klumper oppi! Skal jeg da bare bruke stavmikser oppi grøten når den er ferdig eller? :confused:


#2

Photobscura sa for siden:

Jeg gjorde det ikke sånn, nettopp fordi det ble klumper.
Jeg brukte en sånn teklype, og hadde en og en teskje i og ristet over mens jeg rørte hele tiden. Ingen klumper :)
Om det derimot skulle bli klumper så er stavmikser et must!


#3

screwball sa for siden:

Alle gangene jeg har laget grøt med JBKM som tykningsmiddel har jeg ristet det ut i iskaldt vann, og hatt det rett i grøten og rørt ut. Ikke fått antydning til klumper. Brukte lunket vann en gang og da klumpet det seg allerede på risteglasset, så da måtte jeg begynne på nytt.


#4

Ella-A sa for siden:

oh sånn ja,daså.. Jeg blandet det, og da ble det jo tjukke klumper, det var ikke noe kult. Takk for tips ;)


#5

Anitra sa for siden:

Nå har jeg endelig fått tak i dette jeg også, så nå skal det bli fart på sakene her :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.