saus:
1 pose toro skysaus evt. jevn med jbkm
2,5 dl fløte
4 ss creme fraiche
3 ss smør
Brun kyllingfileter i stekepanne og stek baconterningene.
Lag en saus av skysaus(jbkm),smør. Ha i fløte, CF og smak til med litt salt og pepper. Krydres etter smak og behag.
Putt alle ingrediensene i en leirgryte og hell over sausen.
La dette stå å putre i ovnen med lokk på 180 grader i 1 1/2 time.
man kan sikkert krydre dette mere, men "mine" likte denne varianten.
Jeg kokte litt ris til barna og laget blomkålmos til meg og gubben.
Denne står å godgjør seg i ovnene nå, og det ser kjempegodt ut. Vi gleder oss :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.