Middagen i dag ble laksekoteletter, slike jeg kjøper på Rema (Lerøy sine). Jeg la dem i ildfast form og hadde i en del meirerismør slik at ikke fisken skulle tørke ut. Inn i ovnen en halvtime.
Leser på Matvareguiden at laks stekt i fett inneholder 3,2 karber - men den som er kokt ikke inneholder noen karber. Er det fettet de regner med her da? Men er ikke 3,2 karber mye for litt meierismør.....
Eller skjer det noe mystifisktisk med fisken når den stekes?
Skal jeg regne med 3,2 karber så ryker regnestykket i dag iallefalll...:confused:
Laksen i seg selv inneholder ikke karber,kommer vel an på hva man steker med da. Vet ikke hva matvareguiden har hatt i stekingen sin,men det blir ikke mer karber ut av og steke det allefall med smør. Og siden du har brukt meierismør-burde nok ikke regnestykket ditt for idag ha sprukket..:)
Puh.....så bra ! Jeg skeia ut med en gulrot og så etter på at gulerøtter skal man være forsiktig med....hadde laksemiddag-karbene stemt så hadde jeg kommet opp i 16 k...og det før kvelds....
Det leder meg til å spørre...hvor nøye bør man være? Er 16-17 karber til dagen ille?
Gulrøtter er ikke bra nei,ikke noe av det som vokser i jorden. Men det har vel ikke skjedd så stor skade av en gulrot. Det anbefales og ligge på maks 20 gr karbohydrat per dag om man er mann og 15 for kvinner. Men mange ligger vel noe i mellom dette,og det går bra.Men man bør ikke ligge under 15,da kan kroppen gå i sparebluss og man trenger de vitaminene og mineralene grønnsaker gir-i tillegg til ketolysetablettene. Noen kan til og med spise 40gr per dag og fortsatt være i ketose.
....Og husk-mye vann!:)
Jeg går ikke ned i vekt om jeg ligger under 20 karber om dag, jeg, så det er veldig individuelt, tror jeg.:confused:
Er i ketose opp mot i hvert fall 40, og det er deilig, selv om jeg jo ikke går ned mye om jeg gjøre det mange dager på rad!:rolleyes:
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.