isabella sa for siden:
Har nettopp laget Gerds fantastiske superdupergode pannekaker til frokost. Nydelig!! Takk Gerd :p
Så sitter jeg her med dårlig samvittighet? :confused:
Fordi det var for godt?
Kjente det mens jeg spiste, nesten litt "for godt til å være sant" følelse.
Merkelig. Har sikkert en stemme i hodet som sier "fy, fy.. dette er fett, søtt og smaker godt, dermed kan det ikke være lov". :eek:
Har begynt å bake litt brød etc. nå etter ca 6 uker (- 6 kg yippi!!) Begynte å savne noe under pålegget og har forsiktig startet med baking. Ikke kaker, men startet med Ziggy's lapper som var kjempedeilige, lavkarbo brød (den var god), avocado muffins (må eksperimentere litt men oppskriften hadde fin konsistens). Idag hadde jeg god tid og da ble det pannekakene til Gerd. Først da meldte den dårlig samvittigheten seg, kanskje på grunn av søtsmaken og bittelitt Heistad syltetøy? Uansett var det ikke noe god følelse.
Noen andre som opplever å kjenne på samvittigheten etter å ha spist bakverk (som er veldig lavkarbo og "lovlig")?