< Tilbake til oversikten

Dårlig samvittighet

#1

isabella sa for siden:

Har nettopp laget Gerds fantastiske superdupergode pannekaker til frokost. Nydelig!! Takk Gerd :p

Så sitter jeg her med dårlig samvittighet? :confused:
Fordi det var for godt?
Kjente det mens jeg spiste, nesten litt "for godt til å være sant" følelse.
Merkelig. Har sikkert en stemme i hodet som sier "fy, fy.. dette er fett, søtt og smaker godt, dermed kan det ikke være lov". :eek:

Har begynt å bake litt brød etc. nå etter ca 6 uker (- 6 kg yippi!!) Begynte å savne noe under pålegget og har forsiktig startet med baking. Ikke kaker, men startet med Ziggy's lapper som var kjempedeilige, lavkarbo brød (den var god), avocado muffins (må eksperimentere litt men oppskriften hadde fin konsistens). Idag hadde jeg god tid og da ble det pannekakene til Gerd. Først da meldte den dårlig samvittigheten seg, kanskje på grunn av søtsmaken og bittelitt Heistad syltetøy? Uansett var det ikke noe god følelse.

Noen andre som opplever å kjenne på samvittigheten etter å ha spist bakverk (som er veldig lavkarbo og "lovlig")?


#2

Anitra sa for siden:

Ja, i begynnelsen, men når jeg ser hvordan vekta fortsetter å synke kan du være sikker på at den følelsen blir dyttet unna!!


#3

Gerd sa for siden:

Ja, i starten var det lett å få dårlig samvittighet for å spise all den gode maten ;)
Tror det har sammenheng med at på tidligere slankekurer har man pint seg for å gå ned i vekt...
Nå kan man nyte :D

Så bare spis god mat med god samvittighet... Rein mat gjør kroppen godt :ja:


#4

isabella sa for siden:

Takk for tilbakemelding. Godt å vite at det ikke bare er meg:)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.