< Tilbake til oversikten

Kan man spise dette?


#2

SusieBlues sa for siden:

Jeg ville i allefall vært svært skeptisk til den lange listen over ingredienser og tilsetningsstoffer. Virker som et veldig "unaturlig" brød.
Og jeg kan ikke forstå hvordan de kan oppgi 1,3 g karbo pr 100.


#3

hCon sa for siden:

Joda, jeg er også skeptisk, men jeg lurer fremdeles på om noen vet med sikkerhet om dette brødet kan spises når man går på ketolyse...


#4

Pearl sa for siden:

Jeg ble også veldig nyskjerrig nå. Synes det er rart at karbohydrattallet er så lavt når brødet inneholder både dextrose og druesukker.


#5

hCon sa for siden:

Da har jeg snakket med Naturbakeriet i Bergen som lager dette brødet for Baker Hansen. IKKE SPIS DET!!! DET INNEHOLDER 41.3 % KARBER! Jeg har informert Baker Hansen om brøleren de har gjort på nettsiden sin.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.