< Tilbake til oversikten

Kremost-is

#1

Michelin sa for siden:

3 dl fløte piskes til krem

3 eggeplommer
&
125 gr naturell kremost mixes sammen

3 eggehviter
&
30 gr splenda piskes godt

Bland alt, frys, kos:sikle:

Denne blir sikkert kjempegod med mascarponeost, har bare brukt tine hittil.
Det er kjempegodt å blande litt godsaker nedi, bær, syltetøy osv, eller så kan man servere det ved siden av.
Kan også lage iskakeav denne,med mandel/nøttebunn, eller ha i gelatin og vips så er det en fromasj!:)


#2

Pearl sa for siden:

Dette høres virkelig godt ut. Ble veldig sulten nå. :sikle:


#3

Skippy sa for siden:

Denne har jeg laget, brukte natreen litt under 1 1/2 dl og noen dråper vaniljeessens. Den er så god at jeg lyver til de andre i familien og sier de ikke har godt av den, så jeg får ha den i fred:rodme::rodme::rodme:. Har prøvd med Heistad jordbærsyltetøy til, nøtter og multe til. Tror jeg skal lage denne med en halv finhakket Atkinsbar i. Og de andre kan spise kjøpeis fremdeles


#4

isabella sa for siden:

Denne tenkte jeg å prøve med tines ananas/mandarin ost, tror det kan bli litt snadder! Mulig jeg ikke trenger så mye søtningstoff da.


#5

zee sa for siden:

Noen som har regnet ut antall karb det er i denne oppskriften? evt pr 100 gram?


#6

thomiks sa for siden:

30g Splenda?
Det er jo nesten en halv boks, splenda veier jo 10 ganger mindre enn sukker


#7

Anne Karin sa for siden:

Denne lød spennende.:)


#8

Bee sa for siden:

Hvordan i all verden klarer dere og bruke så mye søtning. Blir kvalm bare av tanken. :p


#9

thomiks sa for siden:

må jo være 3g splenda det skal være. dvs tilsvarende 30g sukker


#10

Michelin sa for siden:

i originaloppskrifta sto det 300 gr sukker, men det e jo egentlig bare å prøve sæ fram :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.