< Tilbake til oversikten

Sukrin

#1

isabella sa for siden:

Jeg har lest at enkelte sier man kan male splenda for å få melisaktig konsistens.

Lurer på om en kan gjøre det samme med sukrin? Har lest at sukrin blir kornete i bakverk når den kjøles ned. Hva med å male sukrin, da vil den kanskje fungere bedre i bakverk.

Noen tanker?



#3

isabella sa for siden:

Har planer om å gjøre noen forsøk i helgen. Fikk også tak i stevia som pulver, skal sammenligne litt når det gjelder smak.


#4

sol-cellen sa for siden:

Sukrin går ikke tilbake til krystallisert/kornete form med mindre man bruker for mye, dvs. mer enn ca 20% av totalvekten i oppskriften. Det går fint an å kjøre Sukrin i blender til melis, dette er lurt hvis man skal lage kalde desserter som f.eks. ostekake.

Siden Splenda inneholder 90% luft, vil det ikke fungere akkurat som vanlig melis.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.