guro sa for siden:
Oppskrift med tanke på julen. Lagde denne med delfiafett i fjor. I år skal jeg bruke Cocosa som er sundere, renere fett. Den er kjempegod - bedre en vanlig delifiakake med kjeks og geletopper. Ikke slikt vi skal spise mye av uansett, men bedre en konvensjonelle julekaker. På Ultra (hvertfall på Bryn) får man 70% kokesjokolade i 250 g pakke til 35 kr.
Cocosakake
· 2 egg
· 1 dl fruktose
piskes til eggedosis.
· 2 ss fløte
· 2 plater (200 g) 70% sjokolade
· 250 g Kokkosfett/ Cocosa
smeltes sammen, avkjøles litt.
· 100 g ristede, grovt hakkede mandler eller andre nøtter
· 50 g (+) skivede tørkede aprikoser
· 50 g (+) skivede svisker
· (litt kokosmasse)
Alt blandes, rør til du skjønner at godsakene ikke faller så raskt til bunns. Helles i bakepapirkledd form (1,5 l). Oppbevar i kjøleskapet.