< Tilbake til oversikten

Cocosa kake

#1

guro sa for siden:

Oppskrift med tanke på julen. Lagde denne med delfiafett i fjor. I år skal jeg bruke Cocosa som er sundere, renere fett. Den er kjempegod - bedre en vanlig delifiakake med kjeks og geletopper. Ikke slikt vi skal spise mye av uansett, men bedre en konvensjonelle julekaker. På Ultra (hvertfall på Bryn) får man 70% kokesjokolade i 250 g pakke til 35 kr.

Cocosakake

· 2 egg

· 1 dl fruktose

piskes til eggedosis.

· 2 ss fløte

· 2 plater (200 g) 70% sjokolade

· 250 g Kokkosfett/ Cocosa

smeltes sammen, avkjøles litt.

· 100 g ristede, grovt hakkede mandler eller andre nøtter

· 50 g (+) skivede tørkede aprikoser

· 50 g (+) skivede svisker

· (litt kokosmasse)

Alt blandes, rør til du skjønner at godsakene ikke faller så raskt til bunns. Helles i bakepapirkledd form (1,5 l). Oppbevar i kjøleskapet.


#2

lokkebiff sa for siden:

:eek: :eek: :eek:
ER DET MULIG?????
:eek: :eek: :eek:


#3

Bee sa for siden:

:lol: :lol:


#4

BiB sa for siden:

Skjønne rdu ikke at det er en sammensvergelse, vennen?? :D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.