Jeg tenkte jeg skulle kose meg litt ekstra i dag, og lager helstekt kylling til middag.
Har glemt å kjøpe grønnsaker (er det mulig?) og lurer på om noen av dere flinke her inne kan fortelle meg hva som er best å "skeie ut" med, poteter eller fullkornsris?
Mitt svar er basert på at viss jeg spiser potet så blir det som "lim" i magen :o
Og skal jeg "skeie" ut så skal det i det minste smake godt ;) Og jeg syns ikke potet er godt.
Jeg heller til ris, jeg også, nettopp fordi poteter bare egner seg til to ting: Komper og akevit... :p
Eller kanskje jeg stikker innom en søndagsåpen butikk og kjøper med en pose blomkål- og brokkoligrateng og spiser det. Merker at jeg får mindre lyst på utskeielser når det går den rette veien, slik som nå.
Det blir grønnsaker til meg og poteter til ungdommen i huset. Nå er maten snart ferdig, og jeg gleder meg.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.