< Tilbake til oversikten

Laget 2 ukeplaner og trenger råd. Er ny her

#1

gyppi sa for siden:

Da har jeg lest masse om lavkarbo og studert og fått lagt en 2 ukers plan som jeg skal bruke fremover,bare for å få skifte i maten å vite at den planen er med lite karbo og funker.
Skriver den inn her åsså håper jeg på tilbameldinger om det er noe jeg spiser for mye av og andre ting som må forandres.tenkt å begynne med dette fra mandag av for da skal jeg begynne å trene igjenn på studioet:)

UKE 1:

FROKOST: 1 frokostpannekake med heistad syltetøy nesten hele uken,egg og bacon på lørdagen og søndagen

MELLOMMÅLTID: Pølse og ostemuffins, hardkokte egg, babybel, paprikastrimler innrullet i ost, ostenøttemuffins delt i 2 å med hvitost oppå, ridderost med cherrytomater og paranøtter, noen salamiskiver og salatblad med first price leverpostei uten karbo og med majones.

LUNCH: omelett med fløte og bacon, kylling med sopp,ost,skinke som blandes, 1 boks tunfisk med karri og en halv agurk, fettburger med tomat og issalat, 2 ziggylapper med falukorv, omelett med sopp,bacon og løk, 1 lavkarbobrød med egg og purre salaten.

MIDDAG: ostelasagne, blomkål kokt og tilsatt stekt bacon og gjerne litt smør, fylt paprika, torsk i folie, kyllingkaker med kokosolje, kyllingfilet med broccoli kokt med fløte, kyllingfilet med løk,paprika og soyasaus.

KVELDSMAT: litt bringebær med en fløteskvett, ostenøttemuffins, omelett med bacon,løk og sopp, halvt beger med CC med kanel og fløte, 1 lavkarbobrød med egg og purre salaten.

iløpet av en dag skal jeg spise frokost-mm-lunch-mm-middag og kvelsmat tenker jeg..
skal huske å drikke masse vann og trene hver dag!:)

UKE 2:

Frokost: omelett med bacon løk og fløte, 1 lavkarbobrød med salami og majones, halv avokoado med reker og majones og noen cherrytomater, halv avokado med reker,sitron og majones, fløtegrøt, halv boks med CC og fløte og kanel og kanskje sukkererstatning og egg og bacon

MELLOMMÅLTID:pølse og ostemuffins, babybel, salatblad med leverpostei og majones, tapas kjøttboller, noen salamiskiver, ridderost med tomat og paranøtter.

LUNCH: pølsepanne, halv grillet kylling med fetaost,avokoado og majones, kylling blandes med sopp,ost,skink

MIDDAG: gratinert blomkål med kjøttdeig, gratinert ostekylling, ostesuppe, bacon cheeseburger cassole, laks med feta og creme fraiche.

Er spent på hva dere syns om dette!Etterhvert kan jeg prøve andre middager osv men dette er en grei begynnelse håper jeg??


#2

moreheavygravy sa for siden:

Har du tenkt deg på et generelt lavkarbokosthold, eller er planen å komme i ketose?


#3

gyppi sa for siden:

Tenkt generelt lavkarbokosthold tror jeg.
Håper å gå ned i vekt på den måten pluss trening...
men vet ikke helt hva som er lurest.


#4

Runegutt sa for siden:

Jeg hadde droppa pølsene. Er generelt sjepisk til pølser, fordi de innholder for mye "Lurium" Jeg hadde også vært forsiktig med så mye mettet fett. Det trenger ikke være bra, men her er man vel mere i "vet ikke" land.

Du mangler fet fisk. Bør ha det en gang om dag. Savner også belgfrukt, erter,bønner,linser.

Ut fra planen din, bør du se på Fedon. Les, og forstå.

Lykke til


#5

moreheavygravy sa for siden:

Hvis du ikke har planer om å komme i ketose, synes jeg denne dietten er for feit, for å være helt ærlig. I tillegg savner jeg fisk og mer grønnsaker.


#6

Veggpryd sa for siden:

Hvorfor i all verden skal man være forsiktig med mettet (les: naturlig) fett, Rune? :confused:

Synes menyen ser kjempefin ut jeg, men med den menyen er det helt unødvendig å ha mellommåltider. Mellommåltid er for de som spiser karbohydrater og må tilføre nye karbohydrater når blodsukkeret begynner å dale. Heistad syltetøy hele uken vil jeg gått rett opp i vekt av.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.