ikke over ketolysekuren, men over roastbeefen og skinkesteken jeg kjøpte i ferskvaredisken på MENY idag...Etter å ha betalt de fristende påleggene oppdaget jeg til min forferdelse at det var druesukker i skinkesteken + gelantin og glucose i roastbeefen....:mad: Skal ihvertfall spørre neste gang...Regner med at resten av huset blir fornøyd med innkjøpet da:cool:
Jeg blir helt oppgitt, jeg. Det er jo virkelig merkelig at man skal putte sånn sk*t i alt av kjøttvarer! Hva er poenget? Konserveringseffekten er vel uansett ikke så stor, men hva vet jeg?
Jeg pleier å få med meg noe som heter tjälknöl hjemmefra, som er noe a la roastbeef som faren min lager av elg. Det er uttert nydelig, og så vet man i alle fall at det ikke er sukker i det.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.