< Tilbake til oversikten

Helstekt indrefilet av svin med hasselbackblomkål, smørdampa brokkoli, stekte cherryt

#1

Gerd sa for siden:

Helstekt indrefilet av svin med hasselbackblomkål, smørdampa brokkoli, stekte cherrytomater og grønnpeppersaus


Indrefilet:

Krydre med grovkverna pepper og salt.
Stekes raskt i stekepanna i godt brunt smør til du har fått stekeskorpe rundt hele.
Hell oppi en pakke cherrytomater (hele)
Legg på lokk og trekk til side.

Hasselback-blomkål:
(Ciss)

1 blomkålhode i buketter legges i en ildfast form.
Pensle godt med kaldpressa rapsolje og strø over salt og ev. pepper.

Stekes i ovnen på ca 200grader i 20-30 minutter

Smørdampa brokkoli:

Legg buketter av brokkoli i en kjele.
Hell på 1-2 dl. vann
Legg på 1-2 ss smør
Strø over ca 1ts salt

La koke opp, og småkoke i 5-6 minutt.
Hell ut vannet

Grønnpeppersaus
(Ciss)

¼ dels glass hel grønnpepper
3 store sjalottløk

  • stekes godt i smør

Tilsett 1 boks fløte og la koke til den tykner
Tilsett 3 ss konjakk


Dette er et skikkelig festmåltid!
[size=3][/size]
[img]http://forum.lavkarbo.no/picture.php?pictureid=884&amp;albumid=130&amp;dl=1225211606&amp;thumb=1[/img]


#2

marquise sa for siden:

Hei, og igjen, tusen takk for fantastisk bidrag!
[color=blue][/color]
Dette blir nok mat i helgen :D
[color=blue][/color]
Kongemat, med et glass rødvin til, til å leve med det, ja! Når man er på "slanker'n", mener jeg :ja:
[color=blue][/color]
Fortsatt god kveld til deg, kokken (mener Gerd, da)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.