Gerd sa for siden:
Helstekt indrefilet av svin med hasselbackblomkål, smørdampa brokkoli, stekte cherrytomater og grønnpeppersaus
Indrefilet:
Krydre med grovkverna pepper og salt.
Stekes raskt i stekepanna i godt brunt smør til du har fått stekeskorpe rundt hele.
Hell oppi en pakke cherrytomater (hele)
Legg på lokk og trekk til side.
Hasselback-blomkål:
(Ciss)
1 blomkålhode i buketter legges i en ildfast form.
Pensle godt med kaldpressa rapsolje og strø over salt og ev. pepper.
Stekes i ovnen på ca 200grader i 20-30 minutter
Smørdampa brokkoli:
Legg buketter av brokkoli i en kjele.
Hell på 1-2 dl. vann
Legg på 1-2 ss smør
Strø over ca 1ts salt
La koke opp, og småkoke i 5-6 minutt.
Hell ut vannet
Grønnpeppersaus
(Ciss)
¼ dels glass hel grønnpepper
3 store sjalottløk
- stekes godt i smør
Tilsett 1 boks fløte og la koke til den tykner
Tilsett 3 ss konjakk
Dette er et skikkelig festmåltid!
[size=3][/size]
[img]http://forum.lavkarbo.no/picture.php?pictureid=884&albumid=130&dl=1225211606&thumb=1[/img]