< Tilbake til oversikten

Fylt oopsierull

#1

Gerd sa for siden:

Fyllt oopsirull
(bunnen er oopsi-inspirert, ca 4,5 karber i hele røra )

3 store egg
¼ ts bakepulver
150g first price smøreost naturell

Separer eggene. Bland sammen kremost og eggeplommene i en bolle. Visp eggehvitene og bakepulver stivt. (Miks hvitene først, så plommene om du bruker samme mikser) Vende plommene og osten forsiktig i hvitene, vær forsiktig så det ikke faller sammen.

Stekes på 150 grader

Smør røra utover bakepapir, stek ca 10 minutter,
ta ut av ovnen og smør utover et tynt lag med pizzasaus/sukkerfri ketchup/first price tacosaus.
Fyll 1:
Smør utover valgfri saus
Legg på ca 100-150g ferdigstekt bacon og dryss på raspa ost til slutt.
Stekes ferdig ca 15 minutter.
Rulles sammen mens den er varm.

Fyll2:
Smør utover valgfri saus
legg på ca 150g kokt skinke i biter, 1stk stor sjalottløk i småbiter, strø på raspa ost
Stekes ferdig ca 15 minutter.
Rulles sammen mens den er varm.

Er litt vanskelig å skjære når den er varm, men lettere når den er litt avkjølt og har "satt" seg litt.

[img]http://forum.lavkarbo.no/picture.php?pictureid=1892&amp;albumid=327&amp;dl=1263747588&amp;thumb=1[/img]
[img]http://forum.lavkarbo.no/picture.php?pictureid=874&amp;albumid=130&amp;dl=1225014600&amp;thumb=1[/img]


#2

Mosepjusk sa for siden:

Hørtes digg ut! Bilde, hehe?


#3

Gerd sa for siden:

Ser du ikke bildet under oppskrifta?


#4

Mosepjusk sa for siden:

Jo... :lol:


#5

quebec sa for siden:

sikle, denne skal lages idag for the very first time :):):)


#6

quebec sa for siden:

herlighet så kanongodt det var, at jeg ikke har oppdaget denne vidunderlige nyyydelige og kanongode greia før :)
det ble bare helt himmelsk, middager fremover er i boks :)

tusentakk for oppskriften :)
klems


#7

Yonah sa for siden:

Dette ser godt ut!

Men kan noen fortelle meg om dette er godt kaldt? Tenkte om det går an å ha med seg slike i matpakka...?


#8

Gerd sa for siden:

Jepp, god kald også :ja: Men aller best litt varm :)


#9

Yonah sa for siden:

Og hvor mange blir det av røra? Lager du du like store som tortilla lefser og like tynne?


#10

Gerd sa for siden:

Smører hele røra utover bakeplata :) (Slik som med rullekake)


#11

evastv94 sa for siden:

Genialt! Dette må testes ut:ja:


#12

Tunrida sa for siden:

Jeg har bestemor på besøk denne helgen og hun syns lavkarbo er fryktelig spennende siden man kan spise så mye godt, så blir nok til at jeg lager dette i morgen til henne. Har ikke prøvd selv før, så er spent på resultatet :)


#13

Tunrida sa for siden:

Mormor blei sjeleglad "bedre enn pizza jo!". Aldri sett den dama spise så godt noen gang.. ;)
Selv syns jeg det var godt, men veldig uvant konsistens på selve "deigen".. Skulle gjerne hatt den fastere, ikke fult så porøs..
(Det må nevnes at jeg er fryktelig kresen :p )


#14

Yonah sa for siden:

Så artig å lese!

Hva fylte du den med? Prøv disse som pizzasnurrer du, det er godt det! Både liten og stor liker de her.


#15

Mighty sa for siden:

Det går vel an å bruke kjøttdeig og pizzakrydder også? Det gir vel litt mer pizza følelse? :)


#16

Yonah sa for siden:

Lag kjøttsaus( kjøttdeig, litt tomatpurè, vann, litt løk og godt krydder), bre ut på bunnen og dekk med et lag ost. Noen bare ruller den på dette punktet, men jeg får ikke all osten til å smelte da, så jeg tar den 10minutter i ovenen før jeg ruller det. Bør få stå til den er nådd romtemepratur før du skjærer i den.
Knallgodt, min beste turmat!


#17

Mighty sa for siden:

Skal prøve dette senere i dag. Begynner å bli LITT ensformige måltider her. Jeg er av den typen som backer ut hvis oppskriften har mer enn 5 punkter, men oopsie'r fungerte fint, så desto mer jeg kan bruke de til jo bedre :)


#18

Tunrida sa for siden:

Jeg hadde pizzasaus, kjøttdeig, bacon og ost. Fyllet var veldig godt, var bare den porøse konsistensen jeg ikke var helt glad i..
Men tror bunnen blei alt for tjukk! Så liksom så tynt og fint ut når jeg smørte den utover, men når jeg rulla sammen blei det jo DEN pølsa!
Gir ikke opp og skal prøve å lage den igjen, med mer krydder og snæx. Og prøve å få en enda tynnere bunn..


#19

Anarko sa for siden:

Jeg fant en lignende versjon der man hadde philadelphia, fiberhusk, egg og bakepulver og bare kjørte det sammen til en røre, lot det hvile i 15 minutter før man tok på bakepapir...
veldig enkelt og veldig godt. Men om man kan bruke first price sin ost så hadde det jo vært fantastisk! Og mye billigere enn philadelphia...


#20

suzi29 sa for siden:

tusen takk for en flott oppskrift, har spist denne til middag i dag med pizzafyll. det er såååå utrolig godt og smake noe som likner pizzaen min igjen. dette kommer til og bli en gjenganger i mitt hus hehe.


#21

mmi005 sa for siden:

Lagde denne i går og har den med som lunsj i dag. Smaker kjempegodt, men min gikk i stykker da jeg prøvde å rulle den! For å være ærlig ser den nå ut som en klatt oppkast, men smaken er da den samme :) Takk for oppskrift!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.