Gerd sa for siden:
Ostesuppe
(Ca 1 liter suppe, totalt ca 7 karber)
2-3ss smør
2 vårløk, i tynne ringer
8dl. vann
1 kyllingbuljongterning
2dl. fløte
Stek vårløken myk i smøret, tilsett vann, buljong og fløte. La det koke opp og småkoke ca. 10 minutter.
Smak til med salt og pepper
Ha suppen iserveringsskåler.
Riv opp hvitost ( jeg bruker ca 50g. pr porsjon)
Dryss osten oppi suppa, og rør litt.
Dryss gjerne litt parmesan og tørka gressløk på til slutt.
Voila, en god og varmende suppe!
[color=#003300][/color]
[img]http://blufiles.storage.live.com/y1pqxckNmGlW0VbtlXT9D1srJnBF8rpQ_HfLRBOWSWiqiVLo0JP6dZfK-_Tv0GInY65dReib_8pEhHam1U5d-XMaQ[/img]