#1
Ridegirl sa for siden:
Sitter her på nettet og leser om resistent stivelse (Hi-maize) og mandel-mel. Dette må vel være noe som vi kan bruke i brød o.l istedet for soyaprotein/mel ? Mandel-mel inneholder 8 g karbo pr 100 g. Der er mye av fettet tatt vekk for å få melet som det er. Men det kan jo brukes generelt i baking og det er ikke mye som skal til siden suge-evnen er høy... :rodme:
Resisten stivelse ( Hi-maize )
- Et hvitt mel med hele 60% fiber
- Gir jevnere blodsukker og energinivå
- Kan øke fettforbrenningen med opptil 23%
- Godt for fordøyelsen og immunforsvaret (prebiotisk)
- Brukes i baking og matlaging, eller som kosttilskudd
- 100% naturlig og glutenfritt
Økologisk mandelmel - et sunnere mel
- Svært lav GI
- Naturlig glutenfritt
- Fra økologiske mandeltrær
- Færre kalorier enn hvetemel
- Svært rik på vitaminer, mineraler, fiber og antioksidanter
www.funksjonellmat.no/index.php
Noen som har erfaring med en eller begge av disse..?