< Tilbake til oversikten

Resistent stivelse og mandelmel

#1

Ridegirl sa for siden:

Sitter her på nettet og leser om resistent stivelse (Hi-maize) og mandel-mel. Dette må vel være noe som vi kan bruke i brød o.l istedet for soyaprotein/mel ? Mandel-mel inneholder 8 g karbo pr 100 g. Der er mye av fettet tatt vekk for å få melet som det er. Men det kan jo brukes generelt i baking og det er ikke mye som skal til siden suge-evnen er høy... :rodme:

Resisten stivelse ( Hi-maize )

  • Et hvitt mel med hele 60% fiber
  • Gir jevnere blodsukker og energinivå
  • Kan øke fettforbrenningen med opptil 23%
  • Godt for fordøyelsen og immunforsvaret (prebiotisk)
  • Brukes i baking og matlaging, eller som kosttilskudd
  • 100% naturlig og glutenfritt

Økologisk mandelmel - et sunnere mel

  • Svært lav GI
  • Naturlig glutenfritt
  • Fra økologiske mandeltrær
  • Færre kalorier enn hvetemel
  • Svært rik på vitaminer, mineraler, fiber og antioksidanter

www.funksjonellmat.no/index.php

Noen som har erfaring med en eller begge av disse..?


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.