Vet ikke helt hvordan jeg skal formulere dette, men jeg vet ikke alltid hvordan jeg skal kombinere fete ting til f.eks. frokost/lunsj/kvelds....:confused:
Altså jeg får jo fett i meg med egg og bacon...men orker ikke å spise det hver dag.....jeg tar som oftest en skive med lollipopbrød og smør, salat, pålegg og evt litt majones.
Middag er jo greit...for der kan jeg f.eks. lage fløtesaus
Trenger tips til flere fett kilder...
Til nå har jeg spist/spiser jeg:
litt majones
bacon
fløtesaus
olje over salaten
fete oster
Men jeg klarer liksom ikke å fete opp hvert måltid hvis dere skjønner.....
Avokado, sopp marinert i olje og urter, nakkekoteletter, kjøttkaker laget av medisterdeig eller lammekjøttdeig, salat med olje, cocosa (f.eks. i sjokolade), mct-olje. Ja, det var noen av mine favoritter. Ja å så selvfølgelig steke maten i deilig meierismør. God appetitt. :)
Jeg spiser bacon, smør, fløte (stek sjampinjong med salt og pepper, hell over litt fløte og la det surre litt til fløten blir tykk. Fantastisk godt alene eller til middag).
Masse ost, hvitost, Creme Cherie og Gräddost.
Stekt kjøttdeig med litt tacokrydder, salsa, salat og masse rømme. Smaskens.
Dressing.
Hei
Jeg synes ikke det hørtes så galt ut det du tok.
Jeg har selv brukt følgende:
Frokost: ketolysebrød,tynn skive med et godt lag smør, issalat 3-4 blader, fet ost og paprkia eller en cherrytomat. I det daglige med mye stress varierer jeg lite på dette, i helgene kan det bli omelett eller egg og bacon.
Jeg har i flere år laget blandet salat (salat,agurk,stilkselleri,paprika, litt tomat,) med noe protein (kyllingkjøtt/tunfisk/skinke/ristet bacon/egg) og variert litt med oliven, fetaost, revet parmesan. Som fett: olje+citronsaft eller rømmedressing.
Middagene blir mer varierte, men det blir ofte enten salat eller blomkål/brokoli eller stekte grønnsaker med kjøtt eller fisk. Pizza lager jeg en gang i uken, restene fra middagen blir da ofte neste dags lunsj - varmet i mikro på jobben.
Litt ost med paprika,stilkselleri eller litt valnøtter/hasselnøtter samt te til kvelds.
Jeg bruker salat med olje over, koteletter med fettrand, revet blomkål (tar til seg enormt mye smør når den stekes og smaker veldig godt som riserstatning - godt med litt hakket løk i også), hjemmelaget aioli, cocosa… Kokosmelk inneholder mye fett, så jeg bruker det stort sett hver dag - jeg lager kakao av det.
Soyafløte bruker jeg også, fordi jeg ikke går ned om jeg bruker vanlig fløte.
Champignon tar også til seg mye fett ved steking.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.