< Tilbake til oversikten

Knasesprø kyllingvinger. Fortell meg hvordan!

#1

Elastica sa for siden:

Ja, gjør det. Mine blir sprø sånn av og til, og like ofte blir skinnet mykt og blæh.. Tilsynelatende gjør jeg alt riktig hver gang, men det gjør jeg ikke likevel da tydeligvis.

irritert

til info så steker jeg dem på 200 grader, høyt i ovnen og krydrer dem med salt og kyllingkrydder. Snus og stekes med skinnsiden opp tilslutt.


#2

Bulldog sa for siden:

Jeg pleier å krydre dem og hive dem i ovnen på ca 200, og de blir sprø hver gang... Ekstra sprø hvis jeg glemmer å ta dem ut i tide :p


#3

Elastica sa for siden:

Steker du dem fra tint eller frossen tilstand da?


#4

Bulldog sa for siden:

Lar dem ligge framme en times tid eller så, sånn at skinnet tiner. Ellers fester ikke krydderet seg ordentlig.


#5

Fat lemmy sa for siden:

La dem Ligge å surre i en stekepanne med smør når dem nesten er gjennomstekt, eller når du skal varme opp ferdig grillet kylling. Mine blir alltid perfekt:)


#6

rhb sa for siden:

Du kan også prøve å steke dem på rist, men husk å ha form under. Da ligger de ikke å surrer i fett.;)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.