< Tilbake til oversikten

Kylling i fløtesaus

#1

susasa_s sa for siden:

Har lest flere versoner av denne retten, men denne er sååå god at jeg må bare legge den ut:

Oppskrift til 2 personer:
3 kyllingfileter
1 pk bacon
1 fedd hvitløk
litt over en halv kartong fløte
ost til å drysse over..

Steik kyllingfiletene og ha på grillkrydder ( eller den krydderen du liker best)
Steik så baconet og bland begge deler, samt litt hvitløk i en ildfast form.
Hell så over fløten slik at kyllingen og baconet bader.
Strø over ost og sett det inn i en forvarmet 250 grader ovn i ca 10min:)

serveres med frisk salat -og gjerne med pasta for de som ikke spiser lavkarbo;)


#2

Siss1 sa for siden:

Hei, det så nyyydelig ut! Men du bruker vel ikke MATFLØTE? Det er da både mye bedre og mindre karbs i kremfløte...


#3

susasa_s sa for siden:

Jeg bruker litt forskjellig egentlig, kommer ann på hva som er i kjøleskapet:) men klart, begge kan brukes;)


#4

Hannehk sa for siden:

Lagde denne i går med STOOOOR suksess! Hadde oppi noen små blomkål kvaster og rødløk (sopp passer sikkert også) og surret baconet rundt fileten (da blir de ekstra saftige og gode). Det ble noe av det aller beste jeg har laget så lenge jeg har gått på ketolyse! takk for middagstipset! :klem:


#5

Lillegutten sa for siden:

Jeg er ikke så rå på å laage mat fra bunn, og lurer.. Er det stor forskjell på å bruke krem- og matfløte? i forhold til bruken mener jeg..


#6

susasa_s sa for siden:

kremfløte kan av og til klumpe seg litt mer enn matfløte, men akkurat samme smak:)


#7

gubj sa for siden:

Denne oppskriften er bare helt fantastisk nydelig, deilig helgekos uten å få dårlig samvittighet for å få i seg for mye karbohydrater...


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.