< Tilbake til oversikten

Noen som kan hjelpe meg?! En utfordring til dere lavkarbo-guruer

#1

Lil@ sa for siden:

Jeg trenger en 14 dagers meny med lavkarbo.. og utfordrer dere til å komme med EN DAGS MENY hver.. ;)

Jeg vil ikke følge feks atkins slavisk, men generelt lavkarbo... og jeg famler, og famler.. var veldig veldig flink en periode og gikk ned omlag 9 kg på noen uker, men nå har jeg gått opp litt igjen, og har jo mange til som må av for at det skal være godt nok.

Problemet er at jeg sliter enormt med å finne en type meny jeg kan følge, og tenkte at her inne finnes helt sikkert noen som kan hjelpe meg...

Mot at dere hjelper meg, så skal jeg oppdatere ukentlig hvordan det går ;)

Noen som tar utfordringen?

Ett par ting til info:

-Jeg HATER havregrøt, og klarer IKKE bli vant til det.
-Jeg har ingen som helst form for matvare allergi


#2

Homer Simpson sa for siden:

Frokost: Omelett/eggrøre m/bacon

Lunsj: Makrell i tomat

Middag: Laks med brokkoli og rømmesaus


#3

Fungirl sa for siden:

Frokost: Lavkarbobrød med pålegg

Lunsj. Salat

Middag: Hamburger uten brød, med salat, ost og dressing.

Er kun fantasien som stopper deg :)


#4

David sa for siden:

Frokost: Egg&Bacon +en tomat og litt agurk Lunsj: Kyllingsalat med det du måtte like av grønt Middag: Kjøttkaker (av kjøttdeig, ett egg, krydder, litt vann) med brokkoli og kikerte-stuing Kvelds: Pannekake av egg, cc, havregryn, olje


#5

rhb sa for siden:

Frokost: Yougurt med bær,
1 dl naturell youghurt,CC 1dl,bær, 2ss solsikkefrø, 2 ss linfrø, helst knuste pga fettet
Lunsj: Tunfisksalat:
1 box tunfisk, bladsalat, vårløk, 1 hakket egg,
Lag en dresing av mager kesam som du smaker til med salt, pepper og hva du måte like.
Kvelds: Fylt avokado med reker og dressing

Husk 1-2 mellommåltid. Fedon har kommet med nye barer som er et godt alternativ til mellmmål:)


#6

Bergrosa sa for siden:

Frokost: 2 skiver Siwbrød med det pålegg du liker og pynt med grønnsaker ( tomat, agurk, paprika)
Lunch: Salat med ost og skinke; salat, tomat, agurk, paprika, vårløk, kalkunskinke, ostebiter, fetaost og ett par lavkarbolapper vedsiden av.
Middag: Kylling i kremsaus med gratinert blomkål/brokoligrateng
Kvelds: Paiomelett: 5 egg vispes sammen, ha i kalkunskinke, løk, sopp, paprika og litt krydder om du vil det og strø ost på toppen. Stekes på 200 grader i ca 20-30 minutter, til det har stivna. Serveres med grønn salat til ( salat, tomat, agurk ev. fetaost).


#7

Veggpryd sa for siden:

Frokost:
Egg & Bacon

Lunsj:
Middagsrester fra i går (kylling i kremsaus)

Middag:
Nakkekoteletter stekt i ovnen med blomkålsalat (kokt blomkål & hakket purre, rømme, creme fraiche og litt sennep).

Kvelds:
Creme Cherie og valnøtter.


#8

Anne sa for siden:

Frokost:
1 yoplait 0,1%, med 4/5 ss cottage cheese...(og havregryn event hakkede mandler) og kanel

Lunsj
En stor tallerken blanda salat/grønnsaker m/olje (ekstra virgin)og røkelaks

Middag:
Stekt seifileet på en seng av en stor stekt/surret purre i skiver, surret i cremefraiche, selskapserter

(Kvelds:
Stekt egg)

Mellommål:
Noen mandler og et par tørkede aprikoser

Og ikke glem vann i bøtter og spann...3 liter gjerne:)


#9

Lil@ sa for siden:

Se her ja... nesten 1 ukes rasjon allerede :D Takk takk!! :D

Jeg har spist lavkarbo 1 hel dag nå, og er liksom litt i gang men det hjelper sååå med mattips fra dere som kan dette! :)


#10

Anne sa for siden:

Frokost:
1 Fiberrik eller to med makrell i tomat

Lunsj:
Eggeomelett av 6 egg m/ bacon og grønnsaker bla vårløk og sherrytomat (lages kvelden før event og kan spises til kvelds/frokost og eller lunsj)

Middag:
Stekt laksefilet på en seng av 1 stekt rødløk, 5 -6 champinjong, vårløk, squash (som event. er surret i creme fraiche), samt dampet brokkoli

Kvelds:
Rest av eggeomelett? Eller to ruller med skinke og ost

Mellommål:
Noen nøtter (en liten neve) og et par tørkede aprikoser
Og igjen....vann i bøtter og spann

:)
Forøvrig så kan du se på denne tråden fra side 2 og utover har du meny for minst femti dager....:
forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=1563&page=2 - Annes MUP



#12

StineK sa for siden:

Frokost: En kopp kaffe og en neve pålegg fx hvitost og spekepølse.

Middag: Hamburger av 2 oopsier, kjøpekarbonade, hvitost, sukkerfri ketchup, evt. bacon. Og krydder.

Kveldsmat: Gerds rømmegrøt med litt spekemat.

Denne burde holde fettprosenten høy i allefall.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.