< Tilbake til oversikten

Ditt BESTE lavkarbobrød?

#1

wollafruen sa for siden:

Har bakt ketolysebrød da jeg gikk på kuren, og det gikk jo greit som en slags erstatning. Men det smaker jo veeeldig egg da...og har konsistens som en svamp...

Nå trenger jeg ikke like fanatisk å holde meg under så smått med karber, så nå lurer jeg på oppskrifter på "brød" som er litt mindre eggete og har litt mer brødkonsistens? Det kan ikke inneholde hele korn, det har jeg helt angst for :p , men tar imot alle forslag med stor takk.


#2

Bergrosa sa for siden:

DET finner du definitivt HER :heia: Jeg bruker det hele tiden. Saftig, godt og uten den store eggsmaken, selv om det er endel egg i det. :D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.