Liidama sa for siden:
Fant denne oppskriften på matprat.no. Den ser veldig god ut og absolutt lavkarbo.
Fisk- og sjømatsuppe
Her kommer en mektig suppe med mye og kremet smak. Smaker nydelig med et godt landbrød til.
[font=Verdana][/font]
[font=Verdana][/font]
[font=Verdana][/font]4 porsjoner
Inntil 30 min
Lett
[RIGHT][RIGHT][url="http://dinmat.aftenbladet.no/ezcore/rate/29733/5"][/url][/RIGHT][/RIGHT]
[RIGHT][RIGHT][url="javascript:void(0);"][/url][/RIGHT]
[RIGHT][font=Verdana][/font] [/RIGHT]
[RIGHT][url="http://dinmat.aftenbladet.no/ezcore/rate/29733/0"][/url][/RIGHT]
[RIGHT][url="http://dinmat.aftenbladet.no/ezcore/rate/29733/1"][/url][/RIGHT]
[RIGHT][url="http://dinmat.aftenbladet.no/ezcore/rate/29733/2"][/url][/RIGHT]
[RIGHT][url="http://dinmat.aftenbladet.no/ezcore/rate/29733/3"][/url][/RIGHT]
[RIGHT][url="http://dinmat.aftenbladet.no/ezcore/rate/29733/4"][/url][/RIGHT]
[RIGHT][url="http://dinmat.aftenbladet.no/ezcore/rate/29733/5"][/url] [/RIGHT]
[RIGHT] [/RIGHT][/RIGHT]
Ingredienser:
100 g Laksefilet
50 g Torskefileter uten skinn
100 g Blåskjell
50 g Reker, rensede
6 dl Matfløte
125 g Snøfrisk
1 ss Dill, frisk
1/4 ts Salt
1/4 ts Hvit pepper
Framgangsmåte:
Vask og rens blåskjell. Ta bort de skjellene som er døde. (De som ikke lukker seg igjen når du klemmer på de, må kastes)
Rens reker.
Fisken må være fri for skinn og bein.
Skjær fiskefileten i små terninger.
Kok opp matfløten. Tilsett osten og la den smelte i fløten. Kok opp.
Jevn med litt maisennamel dersom suppen er for tynn. Rør maisennamelet ut i litt vann.
Ha i reker, blåskjell og fisk og la det så vidt trekke i suppen et par minutter.
Smak til med salt og pepper.
NB: Dette er en mektig suppe, du kan eventuelt bytte ut noe av fløten med melk eller fiskekraft.
Tips: En kan gjerne ha i litt purre og gulrot i tynne strimler.