< Tilbake til oversikten

Hvit fisk, fett nok?

#1

cartman- sa for siden:

har tatt opp torskefilet fra fryseren, og tenkte å lage denne til middag i dag. i utgangspunktet sammen med en liten salat (med både fetaost og oljedressing). men hvit fisk er magert - kan det være at måltidet blir for magert?

litt rømme, eller smør, eller andre ting - som kan gjøre fisken (tenker ovnsbakt) fet nok?
pleier ofte å helle pesto over og det er jo bare fett. men vet ikke om jeg har lyst på det i dag også.
og har spist bacon til frokost, så det trenger kanskje ikke gjenta til middag.

skal ha brokkoli til - ser noen snakker om smørdampet brokkoli, hva er det?

gode tips mottas med takk :-)


#2

Grovsnus sa for siden:

Sømdampet, slik mor gjorde: Litt vann og godt med smør i en kjele. Broccoli oppi og kok/damp iveg . Hvor lenge ,det kommer an på hvordan du liker den. Myk eller al`dente.
En god klatt rømme til salten gjør den jo bare bedre.
Mvh Grovsnus
Ha en god middag


#3

Antoinette6 sa for siden:

Mye eggesmør må man ha til torsk, syns jeg :)


#4

Sirius sa for siden:

Ellers er jo også smørdampet fisk godt? :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.