< Tilbake til oversikten

Proteinpannekaker i Fedons ånd

#1

Runegutt sa for siden:

Fant egentlig utgangspunktet på et annet forum.
Har modifisert den noe.
Smaker bra, føles godt.

OBS endel karbo her.

4-5 egg
25g proteinpulver
25g havregryn

Knus havregrynene med stavmixer eller foodprofessor.
Bland alt
Stek
Du får 1-2 tykke pannekaker.
Smaker godt og sier "dunk" i maven.

Smak til med usøtet syltetøy av frukt/bær
og.... masse kanel.


#2

Mentira sa for siden:

Fin oppskrift :)

Men det er ikke MASSE karbo i den akkurat.
Sånn passe egentlig ;)


#3

Runegutt sa for siden:

Proteinpannekake del 2

Tynn røren med 1-2dl helmelk. Straks mere pannekake ja.
Skal etterhvert teste ut om JBKM kan brukes i røra.
Lurer på om knuste sesamfrø ville smake bra i?
hmmmm

Ja, glemte.
Har pynta ei med Rømme (ikke lett nei) og splenda
Smakte namm


#4

Runegutt sa for siden:

Proteinpannekaker del 3
Erstatta melka med vann. (Kjøleskapet var tomt)
Tynna røra ganske mye mere, hadde i drøye 3dl vann.
Nu er pannekakekonsistensen der.
Vann ga desverre eggene en litt for dominerende smak.
Smaksmessig er melk det optimale.


#5

luringen sa for siden:

det finnes jo havremel også. Er det samme karbo idet er jo det et alternativ


#6

Runegutt sa for siden:

Ikke mulig å skaffe havremel her oppe i Gokk.
Bor milevis unna folkeskikken.
Fisk derimot, drar man på havet og henter opp det man måtte ønske.
Fiskepannekaker? Nei, tror det får bli for de spesielt interesserte


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.