< Tilbake til oversikten

Polly Røstede Mandler

#1

*lilje* sa for siden:

Jeg smakte i dag Polly ristede/røstede mandler, og de var jo rååå gode!!
Det stod ca 6,5g karb og noe sukker...husker ikke helt.
[color=black][/color]
Det jeg lurer på er om jeg bare kan regne karbohydratene, selv om det er tilsatt sukker?
Kanskje utrykket meg utydelig. Men hvis en varer har tilsatt sukker, men karb ikke overstiger det jeg kan spise. Er det da ok?
Hvis ikke, hvorfor ikke?
[color=darkred][/color]


#2

Narnia sa for siden:

Det er vel pga blodsukkerstigningen som vil oppstå, og økt produksjon av insulin som gir kroppen "beskjed" om å lagre fett?

Vet ikke om jeg helt klarer å forklare det så godt som i boka til Torkil, men ...


#3

*lilje* sa for siden:

Jeg har lest boken, men klarer ikke å finne om akkurat dette nå. Noen som kan henvise til et sidetall eller som vet mere?


#4

fjanni sa for siden:

du kan lage de selv med sukrin. :D det står oppskrift på sukrin sin hjemside.


#5

fjanni sa for siden:

Sukker er i utgangspunktet bannlyst på ketolysedietten ja


#6

*lilje* sa for siden:

Hmm... kanskje jeg gjør en del feil jeg der da?
Jeg har tatt utgangspunktet i totalt karb ikke skal være over 15g.
Vil dette utgjøre stor forskjell?


#7

Bulldog sa for siden:

Det kan det, men det sukkeret som er tilsatt mandlene vil antageligvis ikke gjøre den helt store forskjellen. Det er lite, og det meste ligger i bunnen av posen sammen med saltet...

Ketolyse, og alle andre ketogene dietter som er verdt "penga", sier at karbohydratinntaket skal komme fra grønnsaker. Det er det en grunn til ;)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.