Er helt ny her inne,og ganske ny med å spise lavkarbomat.
Lurer på om noen har noen gode alternativ til ris. Kjøpte brun Basmati ris i går,er det godkjent? Jeg syns den var god, men den ble litt grøtete i konsistens. Hvordan skal den kokes?
Er bulgur noe man kan bruke?
Håper noen kan gi meg svar.:snill:
Takk for linken :)
Jeg tenkte holde meg til rådene til Fedon, og minske karbohydratene betraktelig,og holde meg unna hvitt mel, sukker, vanlig ris og pasta. Det var derfor jeg lurte på om det var noen ristyper som var bedre enn andre.
Smakt villris (kanskje det samme som naturris?) De har det i butikker med godt utvalg. Mørk mørk brun, nesten svart farget, likner på brun ris.
Du kan også sjekke ut "jukseris" av blomkål, som visstnok skal være ganske godt og enkelt. Men det smaker altså blomkål. Verdt et søk i forumet :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.