#1
Lykkelig sa for siden:
Jeg skjønner man tar blomkål... og smør... men så da??:confused:
Lykkelig sa for siden:
Jeg skjønner man tar blomkål... og smør... men så da??:confused:
Huldr sa for siden:
Hehe :D For å dampe trenger man vann. Så du tar litt vann i bunnen av kjelen, slenger oppi noen smørklatter, lar det koke opp, og så legger du i blomkålen og damper til den er mør :)Den blir for øvrig fortere mør om du deler den i buketter først :)
Antoinette6 sa for siden:
... men det som er aller best er å koke blomkål og brokkoli hakket opp i bittesmå biter + litt sellerirot. Sil av vannet og bland inn meierismør. En skikkelig god klump. Og salt og pepper. Mmmmmmmmmmmmmmmm.... !
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.