Lykkelig sa for siden:
Jeg har lyst på det kjenner jeg...
Lykkelig sa for siden:
Jeg har lyst på det kjenner jeg...
Antoinette6 sa for siden:
Sjekk karbohydratinnholdet, så fnner du vel dét ut?
fett-nok sa for siden:
Jeg tok meg friheten til å ta rekesalat på den ene oopsie rollen i går,
NAM!!!!
Siss1 sa for siden:
Hva er oopsie roll???:rolleyes:
Vibekebra sa for siden:
her er oppskrift på oppsie roll....
"Oopsie-roll"
3 store egg
1/8 Ts bakepulver (eller Kremotartari)
100 gram Kremost (jeg brukte Philadelphia)
Separer eggene. Bland sammen kremost og eggeplommene i en bolle. Visp eggehvitene og bakepulver stivt. (Miks hvitene først, så plommene om du bruker samme mikser) Vende plommene og osten forsiktig i hvitene, vær forsiktig så det ikke faller sammen.
Lag topper på bakepapir, og flat de ut bittelitt.
Avhengig av størrelse blir det 6-10 "rolls"
Stekes på 150 grader i 25-30 minutter.
De blir veldig "lette", og uten mye smak.
Jeg skal prøve både søt og krydret utgave neste gang, det må jo bli bra :)
Her er en kjempeinspirerende tråd med bilder!
www.apinchofhealth.com/forum/...ead.php?t=5230
fett-nok sa for siden:
Vibekebra var før meg:)
Jeg bruker krydderost og ca 1 ts bakepulver(strøken), de blir ennå mer fluffy er min mening, men smaken er som baken:)
Kjempegodt og det viktigste av alt, det smaker IKKE egg.
arkine sa for siden:
italiensk salat med servelat mmmmm
men er nok for mye karbo i det
Runegutt sa for siden:
Går det ikke an å lage en italiensk salat lavkarbo da, småpiker?
Revne grønnsaker, majonaise og rømme ca halvt om halvt, og godt med skinke i sammens med???
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.