< Tilbake til oversikten

Kan jeg spise italiensk salat?

#1

Lykkelig sa for siden:

Jeg har lyst på det kjenner jeg...


#2

Antoinette6 sa for siden:

Sjekk karbohydratinnholdet, så fnner du vel dét ut?


#3

fett-nok sa for siden:

Jeg tok meg friheten til å ta rekesalat på den ene oopsie rollen i går,
NAM!!!!


#4

Siss1 sa for siden:

Hva er oopsie roll???:rolleyes:


#5

Vibekebra sa for siden:

her er oppskrift på oppsie roll....

"Oopsie-roll"

3 store egg
1/8 Ts bakepulver (eller Kremotartari)
100 gram Kremost (jeg brukte Philadelphia)

Separer eggene. Bland sammen kremost og eggeplommene i en bolle. Visp eggehvitene og bakepulver stivt. (Miks hvitene først, så plommene om du bruker samme mikser) Vende plommene og osten forsiktig i hvitene, vær forsiktig så det ikke faller sammen.
Lag topper på bakepapir, og flat de ut bittelitt.
Avhengig av størrelse blir det 6-10 "rolls"

Stekes på 150 grader i 25-30 minutter.

De blir veldig "lette", og uten mye smak.
Jeg skal prøve både søt og krydret utgave neste gang, det må jo bli bra :)

Her er en kjempeinspirerende tråd med bilder!
www.apinchofhealth.com/forum/...ead.php?t=5230



#6

fett-nok sa for siden:

Vibekebra var før meg:)

Jeg bruker krydderost og ca 1 ts bakepulver(strøken), de blir ennå mer fluffy er min mening, men smaken er som baken:)
Kjempegodt og det viktigste av alt, det smaker IKKE egg.


#7

arkine sa for siden:

italiensk salat med servelat mmmmm
men er nok for mye karbo i det


#8

Runegutt sa for siden:

Går det ikke an å lage en italiensk salat lavkarbo da, småpiker?
Revne grønnsaker, majonaise og rømme ca halvt om halvt, og godt med skinke i sammens med???


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.