Anne sa for siden:
Kylling og broccoliform
[color=purple][/color]
Kok en kylling m/sitron, løk, salt
Renplukkes mens den er varm.
Til en stor form 4-6 personer bruk en stor kylling (svensk) ca 1,3 kg
Til færre bruk bare halvparten og bruk resten til kyllingsuppe
[color=purple][/color]
Plukke kyllingen i småbiter
Kok 1 broccoli (ferdig pakket) i litt av kyllingvannet
Bland et beger seterrømme med en boks Campbell kyllingsuppe eller aspargessuppe
Ha i en stor tsk karry og
1 presset hviløksbåt
[color=purple][/color]
Legg et tynt lag av rømmeblandingen i bunnen av en form . Ha i broccoli og kyllingen. smør resten av rømmeblandingen over.
Ha over et godt lag reven ost og masse nøttehakk.
[color=purple][/color]
Stekes ved 160 gr ca 25-30 min
Serveres med salat til.
Velbekomme