Eg er blitt invitert på ost og kjeks kveld til helga... kva gjer eg då??
Kva kan eg ete då??
Osten er jo grei, men kva kan eg ete i staden for kjeks. Tenkte eg kunne ta med meg noko, men kva? eller er det noe kjeks eg kan ete litt av???
Liker ikkje å fortelle til alle og einkvar at eg prøver å slanke meg...
Eller rett og slett stek ostechips og bruk det under osten :ja: :
Høvle osteskiver, del dem i 2-3 biter og legg dem på en papirkledd stekeplate. Dryss over det krydderet du liker, men vær litt forsiktig med salt siden osten jo er litt salt. Stek dem på underkant av 200 grader til de er blitt LITT brune i kantene og boblete. Ta dem ut og la dem ligge på platen i ca et minutt så de er litt fastere. Når du kan ta dem opp med en stekespade uten at de "ramler sammen", legg dem på en tallerken eller en rist til de er helt sprø. De blir skikkelig chipsaktige, knasende sprø. Smaker kjempegodt.
Ja så har jeg bakt !! Etter tips fra Gerd, brødpinner.
Har ikke skjønt dette med JBK-mel. Har ikke brukt det i bakverk før,
har kutta det ut, har vært så små mengder av det liksom....
Men nå tror jeg at jeg skjønner !! bakte disse pinnene uten JBK-mel,
laget dem som kjeks for røra var jo litt tynnt flytende.
Du kan si det ble en stor flat firkantet lefse, og det som det ikke var
plass til på bakebrettet rant ut av ovnen under steiking!! Så nå har jeg
fått vaska under komfyren også.
Må nok kjøpe meg sånn mel, ja !!!!!
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.