Kok opp vann og bland i vaniljekaffe pulveret fra Nescafe. Jeg bruker 4 pakker på 2.5 dl kokende vann. Bland i splenda'en og avkjøl. Tilsett 2.5 dl vodka og 2 små ts vaniljesukker. (ca 4 gram)
Hell opp i passende flasker og la stå i 4 uker. Fyll den klare likøren over på nye flasker og unngå å få med grums.
Likøren blir best hvis den blir lagret i 3 mnd.
ps: Jeg har ikke smakt på den siden jeg var gravid i julen i fjor, men 10 stk fikk små flasker og mente den var bedre enn Baileys :D
Jeg har prøvd å regne ut innholdet, men skal få mannen til å kontroll regne for meg.
Det jeg kom fram til var:
Totalt for hele flaska var det:
67 karbs
977.5 kcal
Vekt: 390 gram
Det vil da bli per likørglass:
3.35 karbs
49 kcal
1 glass à 20 gram
Tror min flaske er ferdig nå.... [color=purple][/color] Vurderer å ta den med på julebordet i morgen :) [color=purple][/color] Noen som vil smake?? :heia:
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.