indi sa for siden:
Denne fra New England Journal of Medicine var interessant lesning!
content.nejm.org/cgi/content/full/359/3/229
:)
indi sa for siden:
Denne fra New England Journal of Medicine var interessant lesning!
content.nejm.org/cgi/content/full/359/3/229
:)
Gracella sa for siden:
Jeg synes det var meget interessant å se de forskjellige kostholdenes innvirkning på kolesterolet og for en markant forskjell det var etter 6 mnd. (figur 3)
Jeg husker at noen har spurt her inne om det er normalt at kolesterolet stiger på ketolyse, og det kan man vel si at det gjør nå, ja. Men det synker jo dramatisk igjen etter 6 mnd.
Jeg er ikke så god på den engelske terminilogien når det gjelder diabetes, men det ser vel ut som om lavkarbo/middelhavskosthold har hatt den absolutt gunstigste virkningen på diabetes/insulinresistens i denne undersøkelsen?
Alt i alt konkluderer vel undersøkelsen med at et lavkarbo/middelhavskosthold gir (i tillegg til en vektreduksjon) helsemessige gevinster som et lavfett-lavkalori kosthold ikke gir... men det har vel de fleste her inne hatt en anelse om :rolleyes:, he, he
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.