< Tilbake til oversikten

Medisterdeig-lov på ketolyse?

#1

Aryana sa for siden:

Mulig det står noe om dette et annet sted men jeg har ikke funnet noe.
Har hatt veldig lyst til å lage noe med medisterdeig i det siste men klarer
ikke å finne ut hvor mye karber det inneholder. (Det står aldri på pakkene
i ferskvaredisken.) Hvis noen vet noe om dette er jeg takknemlig for svar!:)


#2

Gerd sa for siden:

Medisterdeig er ok.
Medisterfarse er spedd (5-6 karber pr. 100g. vare) og ikke anbefalt.

:)


#3

luringen sa for siden:

sto 4 gr. pr 100 i pakken i frysedisken på Bunnpris. Jeg har nå laga litt av det jeg, men nå er ikke jeg på ketolyse da.


#4

Aryana sa for siden:

Tusen takk for svar:p



#6

nellie sa for siden:

bare pass på å vite hva forskjellen på medisterdeig og medisterfarse er.
Fort gjort å tro feil der.


#7

Lille-Lulle sa for siden:

Og forskjellen er...? :confused:

Vet butikkpersonalet forskjellen på deig og farse?


#8

nellie sa for siden:

farsen er vel en sånn "deigete" masse, mens deigen ligner kjøttdeig


#9

nattfrue sa for siden:

Det bør de. Farse er utspedd med blant annet melk, krydder og mel, og ser annerledes ut enn deig :)


#10

Areola sa for siden:

Farse er det som blir til nydelig medisterkaker, mens deig kan bare gå å legge seg. :(


#11

nellie sa for siden:

men du skal ikke være for sikker på det:)
at de vet det altså. jeg spurte etter medisterdeig og mannen på rema fant fram farse.


#12

nellie sa for siden:

synes deigen er heeelt ok jeg:D


#13

Areola sa for siden:

Men det blir ikke medisterkaker ut av det. :(
Jeg eeelsker medisterkaker...


#14

nellie sa for siden:

åjaaa. jeg bruker det til andre ting jeg..
taco og andre ting man vanligvis bruker kjøttdeig i.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.