Impulsiw sa for siden:
Man tager:
700 gram kokt kålrot 42 karbs
30 gram melange eller annet smør 0 karbs
30 gram ketolyse bakemix 2.4 karbs
1 dl matfløte 3 karbs
1.5 dl alpro soyamelk til matlaging 0,15 karbs
1.5 dl vann
1/2 muskatt nøtt (rives i)
1 og 1/2 ts salt
Samlet for hele røra: 48 karbs
Man deler kålroten i biter og koker det mørt. Så moser man kålroten sammen med 30 gram smør. Så har man i 30 gram bakemix samtidig mens man moser mer. Kan godt bruke stavmikser. Så har man i det bløte. Spar vannet til slutt og bruk dette å spe til passe konsistens.
Jeg veide det til slutt og det var en kilo kålrotstappe. Det blir da ca. 4.8 karbs i 100 gram :ja:
Hvis man ikke liker å bruke soya, så forsøk å blande matfløte eller fløte med vann til sånn ca væske mengde i stedet for soyamelk. Har du ikke ketolyse bakemix, kan du prøve med soyaprotein.
Ketolyse bakemix var god å jevne med.. :D
Bon apetit!