Jeg skal lage salat til middag i dag, og lurte på hva jeg skulle hive i den.
Har fetaost, renskåret svinefilet,agurk, oliven ( både grønne og svarte), tomater, løk,gul og rød paprika og såklart salat. Og soltørkede tomater ( Veldig usikker på den ).
og for mamma sin del har jeg grov makaroni oppi.
Er det noe av disse tingene jeg ikke burde spise? eller spise i små mengder?
Haster litt, for den skal være ferdig om ikke så alt for lenge, og jeg er så usikker på hva jeg kan spise. Hadde en bra link til en side, hvor det sto hva næringsinnholdet var, men har mistet den og finner den ikke igjen.
Takk- Er glad jeg ikke spiste det heller. Og lite tomat og lite paprika og lite oliven:)
Ble 1 egg, ca 100 gram renskåret svinefilet, ca. 1 stort blad salat, ca 13-15 biter fetaost, 6 biter vanlig ost,
2/3 tomat, ca 30 gram stangselleri og ca 10-20 gram hjemmelaget hvitløksdressing av økologisk lettrømme.
Hørtes super ut den salaten.
Nettopp ferdig med frokostsalaten min:
1/3 agurk, 1 tomat, en neve bønnespirer, 2 egg en halv boks hytteost, 1/ ss olivenolje
litt sitronpepper.
Tja eg har levd fett nå når eg har vært heime. Skal no bli litt morsomt ka som kommer til å skje når eg kommer til Melkatraz igjen. Kommer til å bli en noen proteinrikholding mat med lite fett inntak. Lite Bacon,Fløte,rømme. Men masse Salat med skinka, laks og annet dem kan servere der oppe.
Kan gått hende at det har passet bedre. Men hun hjemme går på Ketolyse. Så da føler eg at eg må prøve å holde det som fokus. Og egentlig så er det ikke noe problem. Det er bare at det kan bli ensformig etterhvert. (Les; røkt laks hver dag, kokt skinke hver dag osv). Vel eg mener iallefall at det skal gå. Blir jo 14 dager uten vekt da.. Det er litt artig i seg sjøl :)
Man vet når man er tykk, når ultralyd blir erstatta av seismikkskyting
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.