< Tilbake til oversikten

Chicken tikka

#1

Enid sa for siden:

Til 4 pers.

Marinér 4 kyllingfileter (oppkuttet i biter) i

Saften av 1/2 - 1 sitron
To ts hver av følgende:
Gurkemeie
Kardemomme
Karri
Garam Masala
Kummin
Chilipulver
Koriander

2 fedd presset hvitløk. La stå i 15 minutter.
Stek i smør eller olje på medium til høy varme i opptil 15 minutter (kyllingen skal få et ganske hardt skall). Severes med feks salat, stekte grønnsaker, linsepuré.
Nydelig med raita til :)


#2

Huldr sa for siden:

Hurra! Jeg elsker indisk :)


#3

Enid sa for siden:

Jeg modifiserer oppskriften litt, etter å ha spist den i dag! Det ble litt mye sitron og lite krydder. Dødsgod uansett, men sikkert bedre med de nye modifiseringene!


#4

LilleRosin sa for siden:

Indisk er knallgod!! Og spesielt kylling/lam tikka masala. :D Skal teste ut denne en gang.


#5

Enid sa for siden:

Å så kjekt, Rufus! Nå ble jeg skikkelig glad :klem:


#6

Bjella sa for siden:

må finne denne igjen


#7

Bjella sa for siden:

Denne falt veldig i smak!!
Gubben var super fornøyd også


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.