tonemor sa for siden:
I denne kjøttdeigjungelen, er det noen jeg kan spise`? Er i uke 1 på ketolysekuren, er det noen kjøttdeig som er "bedre" enn annen kjøttdeig?
tonemor sa for siden:
I denne kjøttdeigjungelen, er det noen jeg kan spise`? Er i uke 1 på ketolysekuren, er det noen kjøttdeig som er "bedre" enn annen kjøttdeig?
Photobscura sa for siden:
Hva som helst av kjøttdeig som ikke er tilsatt stivelse eller melkepulver, altså helt rent kjøtt. Om det er kylling eller storfe eller svin eller lam må du vurdere ut fra hva du selv liker :)
Husk at man skal ha en del fett på ketolysekuren, så velg gjerne den feteste, eller bruk litt ekstra smør når du steker, det blir også veldig godt på smak :)
Sisseline sa for siden:
Jeg vil bare nevne at Prior bruker mye MUK (mekanisk utbenet kjøtt). Dette finner man i "farse" mat som pølser, kjøttboller, sikkert kylling kjøttdeig også. Spesielt kylling brukes til å lage MUK. Dette har jo ikke noe med spørsmålet ditt å gjøre, men jeg ville bare nevne det. Det er som regel opplyst på produktene. Jeg syns det er kvalmende ihvertfall.
matportalen.no/artikler/2005/5/mekanisk_utbenet_kjott_kan_ikke_kalles_kjott
nellie sa for siden:
jeg pleier å kjøpe medisterdeig i sverige (ikke farse altså) Ser for meg at den er mest fettfylt
Photobscura sa for siden:
De gjør så mye rart altså, de matprodusentene. F.eks kalveløpe i ost... :eek: Noe å plutselig finne ut når man er veggis :o
danish sa for siden:
Kalveløpe har vært brukt i osteproduksjon i minst 3000 år. Det er helt ufarlig, og brukes for å få ostestoffet (kasein) til å koagulere og skille seg fra mysen.
Photobscura sa for siden:
Joda, jeg vet det. Men man vil jo ikke ha det når man er vegetarianer, noe jeg var i mange år. Og første gang man får høre om det så synes man så klart det er ekkelt. Benmel er også naturlig, forsåvidt.
Det finne mikrobiell løpe også, men det brukes ikke i så mange oster, den eneste jeg vet om er Norbo.
danish sa for siden:
Norbo-osten er den eneste jeg kjenner til. TineSmør er forresten tilsatt D3, fra saue-ister. Dyreprodukt det òg :p
Photobscura sa for siden:
Hoho, morsomt :o
Jaja, jeg er ikke så veldig lett å skremme når det kommer til mat, altså.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.