Jeg skulle bruke JBKM til å jevne ut en blomkålsuppe i dag, men det ble bare krøll. Tok to ts i ett ristebeger og blandet i vann (sto at det skulle blandes ut i kaldt vann) og skulle tømme det i suppa, men ble bare store klumper jo :confused: Hva har jeg gjort feil??
Jeg vet at det står kaldt vann på glasset med JBKM, men selv pleier jeg alltid å følge prinsippet om å bruke varmt vann i varme retter, og kaldt vann i kalde. Det gjorde jeg før når jeg brukte f.eks. Maizenna også, og har aldri fått klumper da.
En helt annen ting er at jeg personlig ikke synes JBKM er godt i supper og sauser (jeg synes det gir en litt ekkel konsistens som setter seg på tennene, så jeg bruker det bare i bakverk, pannekaker og andre ting som ikke har flytende konsistens) - men det er jo en individuell sak :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.