< Tilbake til oversikten

Säkert dum fråga, men ...

#1

Looop sa for siden:

Jag undrar lite över varför man måste igenom induktionen?
Borde man egentligen inte ta av i vikt bara av att äta vad som helst bara det inte är mer än max 20 gram karbo per dag?

Har letat lite på forum och i boken men hittar inte.
Kan hända jag är blind eller lite trög kanske..
Men hoppas på svar! :)


#2

nellie sa for siden:

man MÅ ikke gjennom induksjonen.
Men når man har valgt å følge atkins sine prinsipper, så skal man det.

på atkins så skal du jo øke med 5 karber i uken, ca, etter induksjonen.
Vil du ligge rundt 20 karber pr uke uansett, så kan jo f.eks ketolyse være greia for deg:)


#3

Looop sa for siden:

Jo men Varför? :)
Vad spelar det för roll?


#4

Areola sa for siden:

Induksjonen skal rense kroppen din, du unngår mat som er kjent som stoppere eller generellt ikke godt for kroppen. Når du så begynner på stigen oppover starter du med "ren" kropp, og du merker bedre om du får i deg noe du ikke tåler/har godt av :)

(er ikke det sånn ca riktig?)


#5

Looop sa for siden:

Och ja.. kanske ketolyse är mer tingen för mej för jag har ett märkligt problem och det är att jag sliter med att få i mej 20 karber om dagen..
Låter säkert konstigt, men när ris och pasta och diverse är borta så är det lite svårt..

Ska nog läsa om ketolyse nu, kanske det är bättre för mej! :-)


#6

nellie sa for siden:

Meningen med induksjonen er vel at det skal være en slags rens. Kickstart.

Er lettere å fylle de 20 karbene på ketolyse=)


#7

Photobscura sa for siden:

Det stemmer helt det Areola, og er grunnen til at jeg synes Atkins er så gjennomtenkt og genialt.

Løk og rød paprika er fine til å øke karbomengden med om man sliter med å få den opp!


#8

Photobscura sa for siden:

Oi, den siste setningen der hørtes jo litt suspekt ut, men jeg regner med at dere skjønner hva jeg mener :flau:


#9

Areola sa for siden:

Det tok noen sekunder, men;:stortsmil:stortsmil:stortsmil:stortsmil


#10

Drømmepie sa for siden:

Kanskje løk og rød paprika hadde vært noe for mannen :lol:



Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.