Jag undrar lite över varför man måste igenom induktionen?
Borde man egentligen inte ta av i vikt bara av att äta vad som helst bara det inte är mer än max 20 gram karbo per dag?
Har letat lite på forum och i boken men hittar inte.
Kan hända jag är blind eller lite trög kanske..
Men hoppas på svar! :)
man MÅ ikke gjennom induksjonen.
Men når man har valgt å følge atkins sine prinsipper, så skal man det.
på atkins så skal du jo øke med 5 karber i uken, ca, etter induksjonen.
Vil du ligge rundt 20 karber pr uke uansett, så kan jo f.eks ketolyse være greia for deg:)
Induksjonen skal rense kroppen din, du unngår mat som er kjent som stoppere eller generellt ikke godt for kroppen. Når du så begynner på stigen oppover starter du med "ren" kropp, og du merker bedre om du får i deg noe du ikke tåler/har godt av :)
Och ja.. kanske ketolyse är mer tingen för mej för jag har ett märkligt problem och det är att jag sliter med att få i mej 20 karber om dagen..
Låter säkert konstigt, men när ris och pasta och diverse är borta så är det lite svårt..
Ska nog läsa om ketolyse nu, kanske det är bättre för mej! :-)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.