< Tilbake til oversikten

Regne ut kh i sjokolade?

#1

Tiram sa for siden:

Leste i en annen tråd her inne om utregning av kh i en sukekrfrisjokolade.
Og der ble det nevnt at i en sjokolade med 53 kh var kun 13 effektive?
Kan noen forklare meg dette eller fortelle meg om jeg har forstått riktig?
I min Anton Berg sjokolade er det 46g kh per 100g sjokolade, men 43g av kh er malitol. Og Malitol er en sukkeralkohol som ikke påvirker blodsukkeret, så i den sjokoladen vil det egentlig bare være 3 effektive kh?


#2

Gerd sa for siden:

Stemmer, 3 karber:ja:


#3

Tiram sa for siden:

Jeg hadde skjønt det!
Tusen takk for oppklaringen.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.